INBJUDAN/PM UKAPAIN 2017
Beskrivning av loppet: Uka Pain (som betyder vilken möda) är en häftig upplevelse i Älvdalsskogarna. På MTB-cykel och delvis till fots tar du dig upp på topparna av Hykieberg, Skärklitt och Väsaberget med hjälp av karta och snitslar. Det ger en sammanlagd höjdskillnad på 1 100 meter. Utmed banan finns strategiskt placerade orienteringskontroller som ska stämplas på kartan. Loppet är en cykelorientering genom delvis obanad terräng med vackra stigar och milsvida utsikter. Loppet är ca: 55 km och blir en perfekt höstutflykt. Banan är relativt lättcyklat med kortare avsnitt av mera teknisk cykling. Kortare partier är ej cyklingsbara och man tar sig istället fram till fots. Alla berg SKA också bestigas till fots.

Kontroller kommer att finnas först på Hykibergs parkering. Där bjuds du på varm nyponsoppa, bananer och dryck. Den andra kontrollen kommer vid väg änden i Skärklitt där det kommer att finnas soppa och smörgås och dryck. Slutligen den tredje och sista kontrollen serverar kaffe, dryck och banan och finns vid Väsabergets fot.

Vid målgången finns också kaffe, dryck och kokkorv för bästa återhämtning och mingel.

Vi bjuder på entré till Älvdalens simhall som håller öppet till kl 18.00 där finns dusch, bastu, bubbelbad och bad. Allt ingår i startavgiften. 

Individuell start innebär att du gör hela loppet själv.
Stafettlagstart innebär att 2 - 3 personer delar upp loppet och tar en/två toppar var. Växling i kontrollerna.

Anmälan SENAST 5 oktober kl 21.00 vi vårt formulär som du hittar på loppets facebook, hemsida eller följ länken: ANMÄLAN TILL UKA PAIN

Anmälningsavgiften 400 kr för individuell start eller 750 kr för lag betalas i samband med anmälan till vårt bankgiro 337- 0194 eller swishnr: 123 27 99 120.
Efteranmälan på plats vid starten SENAST 45 minuter före första start mot en förhöjd avgift på 500 kr individuell start eller 900 kr för lagstart.

Nummerlappar kan hämtas vid starten från kl 07.30-08.30. Första start kl. 09.00.

Genomgång av loppet 15 minuter före första start.

Uka Painbankett på Dalgatan 118 på kvällen, anmälan per tel SENAST onsdag
den 4 oktober: 0251/109 80

Utlottning av superfina priser sponsrade av företag i Älvdalen

Välkommen till en härlig cykeldag i Älvdalsskogarna

(Reservation för ev ändringar)